Resultats de la cerca frase exacta: 33

Diccionaris terminològics
1. finlàndia suís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de tres a sis mesos, de gust especiat, originari de Suïssa. [...]
2. franc suís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Unitat monetària de Suïssa i de Liechtenstein. [...]
3. suís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. finlàndia suís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
5. agammaglobulinèmia de tipus suís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
6. suís de tomàquet amb pernil ibèric i bastonets de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. appenzell [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i cuita, amb gust afruitat, originari del cantó històric suís d'Appenzell. [...]
8. fondue [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
9. formatge de raclet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura cremosa, madurat durant un període de tres a quatre mesos, amb gust dolç i lleugerament cítric, originari del cantó suís de Valais. [...]
10. raclet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat originari del cantó suís de Valais que es prepara generalment a taula exposant una peça de formatge a una font de calor i col·locant la pasta fosa a sobre de patates o verdures. [...]
Pàgines  1 / 4 
Pàgina  1  2  3  4  Següent >>